Hej och välkomna till min nystartade blogg!

Jag heter Anders Laser, är 46 år och arbetar som frilansfotograf. Här kommer jag att blogga om det allra mesta, men en rätt säker gissning är att det kommer handla mycket om fotografering, familjelivet, allmänt om vad som händer i världen, och lite jobb såklart..

Det genuina intresset för fotografi och fotografering är något som kommer vara väldigt framträdande här även fast det då och då kanske smiter igenom uppdateringar om familjen med mina tre underbara barn och hustru. Känner jag min fru rätt så kommer även våra två agilityhundar att få vara modeller när kameran kommer fram och jag känner ett sug efter att experimentera med nya tekniker, kameror och objektiv.

Annars är mitt mål att här presentera alster som är gjorda av mig men kanske framför allt att diskutera och instruera hur man kan göra sin bild ännu bättre med kanske väldigt små medel. Det kommer bli väldigt mycket tips och tricks om varför den vinkeln är bra, varför man ibland faktiskt ska fota i motljus samt hur olika filter påverkar det slutgiltiga resultatet.

Jag hoppas att mina besökare ska kunna få ut någonting värdefullt av det jag har att presentera här. Är det något jag märkt de senare åren är det just hur intresset för fotografering exploderat i Sverige. Det börjar bli lättare och lättare att ta bra bilder men för att fånga det där lite extra ögonblicket behövs något lite extra. Efter mina många år inom yrket anser jag mig ha det där lilla extra och jag hoppas att jag via min blogg kan hjälpa er att hitta det.

Leave a Reply