Hudvårdstips: Bulldog

Att träna mycket kan innebära en påfrestning för huden, och speciellt om man som jag har en ganska känslig hud. Träningen gör att jag ibland duschar flera gånger per dag (en gång på morgonen och en gång efter träningen) och det torkar förstås ut huden. Jag är också ute mycket i alla väder vilket också påverkar huden med sol, vind och regn, och även den salta svetten gör säkert sitt till. Därför ser jag till att ta lite extra bra hand om min hud och det gör jag med hudvårdsprodukter från Bulldog.

Ett märke för män
Bulldog är ett märke som är speciellt anpassat för män och deras hud, som ju skiljer sig lite från kvinnor och deras hudvårdsbehov. I serien finns bland annat återfuktande hudkräm, ansiktskräm, ansiktstvätt, ansiktsskrubb, rakgel, after shave, duschkräm, deodorant, handkräm och lite annat. Produkterna finns också för olika behov, som känslig hy, anti-aging eller solskyddsfaktor. Så det går att skapa en personlig hudvårdsrutin med det man behöver. Själv använder jag produkterna för känslig hud eftersom jag som sagt har det, men på sommaren kör jag ibland ansiktskräm med solskyddsfaktor för att få bra förutsättningar om jag ska ut i solen.

Bulldog finns att köpa på flera ställen och priserna är helt klart överkomliga. Jag brukar beställa från webbshoppen Fina Mig som inte bara säljer smink online utan också har ett stort hudvårdsutbud, och dessutom fri frakt vilket förstås är en stor fördel när man handlar på nätet. De har också snabba leveranser och man känner sig alltid lite speciell när man får paket därifrån då de packar så fint och trevligt. Lite lyxigt helt enkelt, och det är en trevlig del av köpupplevelsen. Så jag kan både rekommendera Bulldog och Fina Mig till er som är ute efter bra hudvård för män. Sajten har en kategori speciellt för män så gillar man inte just Bulldog så hittar man säkert något annat bra märke där.

Leave a Reply