Jag behöver mer sommar i mitt liv

Det är ganska ledsamt att behöva se den svenska sommaren regna bort på det tydliga och brutala sätt det har gjort i år. Det är tragiskt faktiskt, att det inte kan vara bättre än så här, och det har inte bara gjort att jag själv känner mig ganska deppig, det har dessutom påverkat mitt jobb till den grad att jag inte har kunnat ta de bilder som jag velat. Dessutom har det inte varit lika mycket uppdrag nu när det är så dåligt väder.

Men de brukar ju säga att augusti och sensomrarna numera är väldigt fina, om än något kalla. Det är därför som jag nu kommer att se till att jag verkligen får den sommarkänsla som jag förtjänar. Jag har nämligen upptäckt uterummet, och vilken härlig effekt det har på miljön och framför allt mitt välbefinnande. Jag har kollat på ett uterum från Uterumsmästarna, och det ser ut som att det kommer att bli de som får sköta jobbet åt mig. De tar nämligen han om alla delar av jobbet, så jag behöver inte göra någonting.

Förhoppningen är att uterummet kommer att stå klart nu inom några veckor. Det gör att jag, och familjen, kan få njuta många och långa sensommardagar utan att behöva bekymra oss om att vi kommer att frysa. Det är ju det som är det perfekta med ett uterum, nämligen att man får det bästa av två världar. Du får värmen och naturen av sommaren och trädgården och du får samtidigt tryggheten i form av ett stabilt och vackert rum. Det är något som är få förunnat att kunna skapa dessa rum, och det är därför som jag tycker att de ska högaktas när de väl är på plats. Det är rum att må bra i, en naturlig koppling mellan bostad och natur, som vi alla behöver på ett eller annat sätt.

Leave a Reply