Lite mer om motljus

Jag skrev ju lite om att fotografera i motljus förut, och jag tänkte att jag skulle dela med mig av en liten kortfilm som handlar just om att fotografera i motljus. Den tar väl upp ungefär det som jag redan har sagt, men kanske på ett lite enklare sätt. Jag känner att jag kan vara lite dålig på att förklara ibland. Filmen är på engelska men jag antar att de flesta kan engelska utan problem nu för tiden. Den är knappt två minuter lång, och om du KLICKAR HÄR så kan du se den.

På den kanalen kan man för övrigt se massor av små kortfilmer där man får tips på hur man fotograferar olika saker och annat som har med fotografering att göra. Jag brukar faktiskt kika in där ibland för att få inspiration. Ibland gör jag det också för att lära mig saker (för man blir aldrig fullärd), men jag tycker att det kan vara väldigt inspirerande att titta på sådana här filmer även om man kanske redan vet hur man exempelvis fotograferar djur på bästa sätt. Man kan alltid hitta nya vinklar eller nya idéer. Man kanske råkar se ett klipp om att fotografera stjärnhimlen och blir väldigt sugen på det. Ja, ni förstår. Så gå in där och kika om ni saknar inspiration eller vill ha idéer kring något speciellt som ni ska fotografera!

kamera

Leave a Reply