Skidåkning

Jag berättade ju att jag har köpt en ny kamera, en GoPro, och nu har jag haft chans att testa den. Jag och familjen åkte iväg till fjällen och bodde i stuga några dagar nyligen, och då fanns det många chanser att ha roligt med den lilla kameran. Jag fäste den bland annat på min sons hjälm när han åkte i barnbacken och fick många roliga bilder och filmer. Jag har också köpt en sele som man sätter på sig så att kameran hamnar på bröstet, och den använde jag på mig själv när jag susade ner för backen. Det blev verkligen mycket spännande material, och jag tog givetvis andra kort också från stugan och från andra ställen vi var på. Jag klippte ihop en liten film med både stillbilder och rörligt material som blir rolig att spara och visa för barnen när de är större.

Det var väldigt kul att åka till fjällen. Vi brukar göra det ungefär vartannat år, och det är alltid lika mysigt. Man får komma bort från vardagen en stund och kan koncentrera sig på att mysa med familjen och vara ute i naturen. Det är faktiskt väldigt bra träning att åka skidor, och det kändes i form av träningsvärk kan jag tala om… Man får ont lite här och var, men jag har inget emot träningsvärk. Det visar bara att man har rört på sig, och det kan faktiskt till och med vara lite mysigt att sitta i stugan och lägga upp fötterna på kvällen och känna hur kroppen känns alldeles utpumpad.

Ibland brukar jag åka längdskidor här hemma, men det blir tyvärr allt för sällan. Jag önskar att jag gjorde det oftare. Det finns väl egentligen inget som hindrar mig, men vardagen tycks alltid komma i vägen och det är alltid något man ska göra som tar lite extra tid och sedan blir det sent och man tycker inte att det är någon idé att bege sig ut. Jag får ta och rycka upp mig tror jag och faktiskt avsätta lite tid till det, för det är något som jag verkligen tycker om. Dessutom kan man ha med sig kameran och få många snygga bilder!

Leave a Reply